O nama

Privredno društvo “NOVOHEM” D.O.O. ŠABAC je osnovano u mesecu martu 2000.godine kao višepersonalno društvo sa ograničenom odgovornošću, sa osnovnim ciljem da se bavi proizvodnjom strateških hemijskih proizvoda koji su nezamenljive komponente u pojedinim industrijskim granama, poput industrije za proizvodnju deterdženata, industrije za proizvodnju boja, metaloprerađivacku industriju i u drugim industrijskim granama u kojima antipenušavci i silikonske emulzije imaju široku primenu.

Privredno društvo “NOVOHEM” D.O.O. ŠABAC danas slovi za jednu od vodećih kompanija u Srbiji po proizvodnji hemijskih sredstava za kontrolu pene – antipenušavaca, hemijskih sredstava za odvajanje i podmazivanje, hemijskih sredstava za čišćenje, proizvoda autokozmetike, aditiva za proizvodnju ulja i emulzija u metaloprerađivačkoj industriji.

Organizacijom i načinom rada privredno drustvo se prilagođava savremenim načinima poslovanja na domaćem i na inostranom tržištu.

Kontinuiranom razradom razvoja svojih strateških proizvoda i neprestanom dogradnjom i usavršavanjem istih te stalnom kontrolom kvaliteta i stalnim stručnim usavršavanjem svojih zaposlenih te ulaganjem u laboratorijske i proizvodne kapacitete i programe “NOVOHEM” d.o.o. Šabac je na putu da stvori zavidnu poziciju jednog od vodećih proizvođača malotonažne hemije u srednjoj i jugoistočnoj Evropi.

Celokupna proizvodnja odvija se po zahtevima sertifikata: ISO 9001, ISO 14001,  KOSHER i HALAL

Comments are closed.